Välkommen till Winemakers dinner
på The Old Smokehouse
Du är en av de få utvalda som har chans att boka upp dig före alla andra till detta unika tillfälle. Den 16 november får vi nämligen besök av Lara Damoli en av de passionerade ägarna till familjeföretaget Damoli från Valpolicella. I samarbete med Vino Conscenza AB har vi komponerat en fem-rätters meny till dessa underbara viner, Valpolicella möter höstens rökiga smaker på The Old Smokehouse.
Vi serverar följande:
Rökt Ibericokarré med päron -och fänkålssallad samt en dressing på kumqats och granatäpple
BIANCHETÉ Bianco Veronese IGT 2016.
100% Corvina.
En värmande feu på oxsvans och höstens svamp serveras med vår vildsvinskorv.
GIAGO VALPOLICELLA RIPASSO 2011.
45% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella.
Gravad lättrökt hjortinnanlår med konsmaksatt bbq-sås, krokett på mandelpotatis
och västerbottenost.
BRIGASCO Rosso del Veronese IGT 2011.
35% Corvina, 40% Corvinone, 20% Merlot, 5% Rondinella.
Långrökt oxkind Donald Russel med palsternackspuré och rödvinssky.
CHECO AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO 2009
45% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella.
Chokladtryffel Valhrona Guanaja 70% .
”1623” RECIOTO DELLA VALPOLICELLA CLASSICO DOCG 2013.
45% Corvina, 40% Corvinone, 15% Rondinella.
.
Datum | Torsdag 16/11 |
Tid | 19:00 |
Plats | The Old Smokehouse, Stockholm |
Pris | 1295 kr / pers |